Čajovina s jastrabinou
50 g
Na cukrovku a pečeň
Použitie a účinky:
podporná liečba pri cukrovke, mierne zníženie hladiny cukru v krvi, močopudné účinky
Príprava:
Odvar 5 minút variť: 1 polievková lyžica čajoviny na 3 dl vody.
Dávkovanie:
Piť 10 min. pred každým hlavným jedlom. Maximálna denná dávka je 10 dl odvaru.
Toxickosť (škodlivosť):
V uvedených dávkach je droga neškodná.
Kontraindikácie:
Nie sú známe.
Upozornenie:
Pri užívaní odvaru je nutné akúkoľvek zmenu dovtedajšej liečby cukrovky konzultovať s lekárom. Dôležitou súčasťou liečby je aj dodržiavanie správnej životosprávy.
Zloženie:
Vňať jastrabiny, oplodie fazule, koreň a vňať púpavy (Herba galegae 44 %, Fructus phaseoli sine semine 44 %, Radix taraxaci cum herba 12 %)
Účinné látky v čajovine:
glukokiníny (galegín), fytosteroly, flavonoidy, cholín, sacharidy, hemicelulózy, triesloviny, kyselina kremičitá, soli draslíka
EAN:
8588004303065
Prehliadaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies Všeobecné obchodné podmienky
Reklamačný poriadok
Reklamačný protokol
Formulár odstúpenia od zmluvy
Orgány dozoru